Actualitat Notícies

Tornen a Onda les visites guiades teatralitzades als carrers del Centre històric i Castillo de les 300 Torres

Novetat turística: “Els Divendres 13 d'Onda”, una activitat gratuïta ambientada en històries terrorífiques i de superstició
Tornen a Onda les visites guiades teatralitzades als carrers del Centre històric i Castillo de les 300 Torres

L'Ajuntament d'Onda al costat de l'Oficina de Turisme Municipal, a través d'una empresa externa ofereixen visites guiades teatralitzades i gratuïtes a l'interior del Castell de les Tres-centes Torres, i als carrers del conjunt històric de la ciutat des de març fins a desembre.

La duració de les visites seran de dues hores en les quals els assistents viuran l'experiència d'estar en altres èpoques de la mà de dos animadors turístics abillats amb vestidures medievals.

A més, s'oferiran les visites en l'idioma espanyol i hi haurà un aforament limitat a 35 persones per activitat.

Així mateix, María *Baila, regidor de Promoció Econòmica ha ressaltat: “ens esforcem dia a dia per oferir als *ondenses i visitants les millors experiències turístiques i d'oci perquè cada vegada més gent conega la cultura i tradició d'Onda”.

Tal com ha anunciat, Balla en la presentació de les visites teatralitzades,

“creiem *importantisimo oferir activitats d'oci per a acostar la cultura de la nostra ciutat a totes les persones sense cap distinció”.

Horari de les visites guiades teatralitzades

Els dies programats per a visitar Onda i el seu Castillo són el 29 de març a les 12 hores, a l'abril hi haurà dues cites el dia 10 i el 13, al migdia. El 2 de maig i el 13 de juny, la visita es realitzarà a les 19 hores de la vesprada.

Mentre que, el 25 de juliol i el 22 d'agost, serà a les 19.30 hores. El 19 de setembre la visita es realitzarà a les 19 hores. I el 9 i 12 d'octubre i 8 de novembre respectivament serà al migdia. L'última visita guiada serà el 6 de desembre a les 12 hores.

La inscripció es tramitarà de manera telefònica en el 964 60 28 55 o a través d'onda@touristinfo.net.

Activitat nova: “Els Divendres 13 d'Onda”

La regidoria de Promoció Econòmica aposta per una nova activitat, “Els Divendres 13 d'Onda”, en la qual els divendres 13 de març i 13 de novembre es contaran històries terrorífiques i de superstició.

Aquesta experiència fantasmagòrica consta d'una visita guiada en la qual s'incorporen elements de terror com els esglais per a anar augmentant a mesura que va succeint la visita, convertint-se en un autèntic paratge de terror.

Cal destacar que no és recomanable per a menors de 10 anys, amb un aforament màxim de 20 persones per grup, i constarà d'una duració de 30 minuts aqueixos dos dies amb cinc passes, a les 20.00, 20.40, 21.20, 22.00 i 22.40 hores respectivament.

Així mateix, María *Baila ha destacat que “a l'ésser un esdeveniment ambientat en el terror, el lloc d'inici es comunicarà una vegada s'inscriguen per a mantindre el misteri”. Els interessats es podran apuntar enviant un correu a onda@touristinfo.net o telefonant al 964 60 28 55.

© 2021 - Ajuntament d'Onda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball