Actualitat Notícies

Onda paga 24.000 euros en ajudes del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per *Covid

• Fins hui un total de 24 establiments locals han sol·licitat aquesta línia d'ajudes que concedeix 1.000 euros per negoci • *Aguilella: “El comerç local és el manteniment econòmic de moltes famílies i mereixen tot el nostre suport per a superar junts la crisi”
Onda paga 24.000 euros en ajudes del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per *Covid

L'Ajuntament d'Onda ja ha pagat els primers 24.000 euros del ‘Pla Supera’ per als negocis locals que han hagut de tancar per rebrots de *Covid-19, bé per resolució de l'autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus. Així, 24 empresaris *ondenses ja han cobrat les ajudes de 1.000 euros o bé les rebran durant els pròxims dies.

Cal recordar que aquest programa està dotat amb una inversió total de 200.000 euros per a pagar les despeses de l'establiment per cada període de suspensió temporal de l'activitat continuat, igual o superior a 10 dies, que els afecte i es vegen obligats a tancar per comptar en la seua plantilla amb personal en situació de baixa laboral per diagnòstic positiu en *COVID-19 i la necessitat de guardar la quarantena corresponent. Cal destacar que el govern municipal manté el Pla Supera durant aquest 2021 i mentre dure la pandèmia.

“En aquests moments difícils hem d'estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d'Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d'aquest govern per a superar junts aquesta crisi”, ha apuntat el regidor d'Hisenda i Ocupació, Salvador *Aguilella.

Pla Impuls Autònoms
Aquesta mesura arriba per a complementar el Pla d'Impuls als Autònoms *ondenses, dotat amb un milió d'euros, que va posar en marxa l'Ajuntament davant la crisi econòmica provocada pel *Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L'objecte de totes dues línies d'ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

© 2021 - Ajuntament d'Onda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball