Actualitat Notícies

L'Ajuntament comença a executar el pla d'embelliment #*OndaBonica amb l'actuació en les escales de la Moreria

La ceràmica *ondense serà material protagonista en totes les obres realitzades per constructors locals
L'Ajuntament comença a executar el pla d'embelliment #*OndaBonica amb l'actuació en les escales de la Moreria

L'ajuntament d'Onda ha començat a executar el pla d'embelliment #*OndaBonica amb la remodelació de les escales de la Moreria. Una actuació que farà accessible aquest punt de pas entre dos carrers, Historiador Bernardo *Mundina i el carrer Recinte, i acabarà amb el seu actual estat de degradació. Es tracta d'una reivindicació històrica dels veïns a la qual ara posa solució l'equip de govern.

Així, amb aquesta obra es modernitzarà i embellirà la zona amb revestiment ceràmic, tant en la construcció d'una rampa accessible com en la zona d'estada, en la qual es col·locaran un banc i dues cadires amb acabats de material ceràmic d'una empresa *ondense. El pla d'acció #*OndaBonica estableix que en tots els projectes s'use material ceràmic *ondense i que les empreses constructores siguen també locals. En *CEVISAMA es presentaran la resta de projectes, la inversió total dels quals supera els 400.000 euros.

L'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, ha visitat aquest matí les obres i ha detallat als veïns l'actuació, explicant que “#*OndaBonica és una ambiciosa iniciativa que convertirà la nostra ciutat en un lloc més amable, acollidor i accessible”. En aquesta ocasió la ceràmica serà de ‘El Molino’ i la constructora és Lahuerta Chiva.

“La ceràmica és el nostre senyal d'identitat i el manteniment econòmic de milers de famílies *ondenses, per això Onda es posarà bonica amb els nostres taulells, millorant l'atractiu dels nostres carrers i places i dinamitzant un sector al qual tant li devem”, ha apuntat Ballester.

© 2021 - Ajuntament d'Onda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball